Power Generation, Utilities & Renewables

Onderhouds/Service Monteurs x 6 (werkverantwoordelijke)
Published on: 09/9/20

Region:
Europe
Country:
Netherlands
City:
Rotterdam
Reference:
28338
Job Description

Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij momenteel op zoek naar freelance Onderhouds/Service Monteurs die het interessant vinden om de komende 3 jaar elk jaar 6 maanden (mrt-sept) een klus op te pakken voor het onderhoud van onshore windmolens en zonneparken.


Onze opdrachtgever

Zij ondersteunen aannemers, technische dienstverleners en projectontwikkelaars bij de aanleg en het onderhoud van elektriciteitsdistributie, energieopslag en netaansluitingen voor windparken, zonneparken en industrie. Dit doen ze met een team van ervaren en goed opgeleide (service) Monteurs. Ze zorgen voor een betrouwbare, veilige en gecertificeerde hoog- en laagspanningsinstallatie


Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het veilig, doelmatig en zelfstandig uitvoeren van service & onderhoud van hoogspanning installaties
  • Jij bent als senior en werkverantwoordelijke onsite een voorbeeld en vraagbaak voor de vaste medewerkers van onze klant. 
  • Onze klanten in de industriële sector bestaan onder andere uit PV parken (solar), windmolenparken, terminals enz. Na een korte inwerkperiode zal je al snel zelfstandig naar klanten toe gaan.
  • Jij als Onderhoudsmonteur op de afdeling Industrie houdt je afwisselend bezig met het aanleggen en onderhouden van hoogspanningsinstallaties bij industriële klanten. Daarnaast ben je in staat om storingen in- en aan hoogspanningsinstallaties te verhelpen. Je monteert en installeert hoogspanningsapparatuur met de daarbij behorende aansluitwerkzaamheden van schakelverdelers, transformatoren en het maken van hoogspannings lasverbindingen van of aan diverse type hoogspanningskabels. Na montage van deze installatiedelen, ga je deze conform het ontwerp testen en inbedrijfstellen.
  • Komt het enkele keren per jaar voor dat je in het weekend werkt. Het werk wordt van tevoren ingepland door de coördinator, gaat in goed overleg en is afhankelijk van de klantvraag. De werkzaamheden bereidt je zelf voor in nauw contact met de werkvoorbereiders en je ervaren collega’s van service binnen de hoogspanning. Je zal hierbij direct contact met de klant hebben


Requirements

Wat breng je mee?

·        Je bent beschikbaar om te werken in alle regio's in Nederland

·        Minimaal een afgeronde Mbo 4 opleiding in een technische richting;

·        Ervaring als werkverantwoordelijke, bij voorkeur kan je een aantal aanwijzingen als werkverantwoordelijke/ Installatie verantwoordelijke uit het verleden laten zien.

·        Je hebt ervaring met het monteren van hoogspanningsapparatuur of het uitvoeren van voorkomende inspectiewerkzaamheden aan diverse installatieonderdelen van leveranciers;

·        Je bent in bezit van een VCA-VOL certificaat;

·        Je bent in ieder geval in bezit van een NEN 3840 VP certificaat;

·        Deelnemen aan storingsdiensten is geen probleem voor je;

·        Veilig werken heeft voor jou top prioriteit;

·        Goede, duidelijke communicatie, zowel schriftelijk als verbaal in het Nederlands en Engels;

·        Je bent in bezit van een rijbewijs B.

 

Interesse?

Vind je deze vacature interessant, klik dan op solliciteren en nemen wij contact met je mee.