Jr. Project Leider

Locatie: Omgeving Rotterdam-Dordrecht
Profiel: HBO starter
Aantal uur: 40
Inhoud: Werkvoorbereiding
 
Wil jij als werkvoorbereider/Jr. Project leider aan de slag in de groeiende business van Offshore Wind? Dan is dit je kans!
Laat zien wat je kan als werkvoorbereider Elektra op de afdeling Terminations.
Het aansluiten van kabels bij windmolenparken op zee is technisch en logistiek complex. Omdat bijna alle werkzaamheden op zee plaatsvinden is een optimale voorbereiding ontzettend belangrijk. Jij ondersteunt de projectleider door te zorgen dat alle processen gewaarborgd en geoptimaliseerd worden.

Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend; jij laat je als werkvoorbereider niet uit het veld slaan door alle wijzigingen en veranderingen. Slecht weer, een defect schip of een gewijzigde planning van de klant zijn voor jou geen probleem, maar een uitdaging.
Naast de voorbereiding en wijzigingen in de planning ben je ook bezig met het opstellen van method statements. Dit zijn de op detailniveau beschreven werkmethodes die onderdeel zijn van het contract met de klant. Daarnaast ben je bezig met het uitwerken van (technische) documentatie.
 
De klant
Op de afdeling Terminations werken elf mensen op kantoor waarvan er vier meestal als uitvoerder op de projecten aan de slag zijn. Daarnaast zijn er circa 60 mensen die glasvezel of de elektriciteitskabels prepareren, aansluiten en testen in de windmolens.
Het bedrijf is de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding en kabel infrastructuur. Ze zorgen voor aanleg van leidingen, realiseren aansluitingen en plaatsen installaties. Via de kabels en leidingen vindt transport plaats van stroom, olie, aardgas of water.
 
Profiel

  • Afgeronde HBO opleiding met een affiniteit voor techniek;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en schrift is noodzakelijk;
  • Een proces gedreven aanpak;
  • Je voelt je lekker in een ad-hoc omgeving en je bent flexibel;
  • De wil om goed samen te werken met collega’s, leveranciers en klanten.

Requirements